Ekovänlig LED-dusch


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Friends in Need - Towards a Swedish strategy of solidarity with her neighbours

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
wolfcraft Borrstativ Tecmobil 200 43 mm 4521000
Nietzsche : att skapa sig frihet 9789186119096

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenThe venus wars 2 #1-14 + the venus wars Vol.1 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Signerad originalutgåva Hans Lidman "Den sjungande dalen 1954"
Fiske, Gunnar Westrin, Öringnatt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st linnelook 140x175 cm brun

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Canal du Loing at Moret,Alfröd Sisley,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Årets Fotboll Strömbergs 1965ELEKTRONIK TILL NYTTA OCH NÖJE röd: Bill Cedrum 1984vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Påslakanset bomull 3 delar 200x200/80x80 cm blå
Dikt babord - Berättelser ur Sjömannen

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
H-8-D 1911-13 Hjalmar Öhrvall..Marie Curie Hyllningsfest

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. S-J 1935-11 Palestina Stort Bildreportage..Månen
Poster - Världskarta Svart Vit Ram No.2 21x30cm
Allers 1941-25 Singapore.Tankeläsning.Byrd Expedition Antark

På tisdagen godkände ministerrådetHänt 1974-31 Krapperup.Seymour.Rödford.Aulin.Adriano PanattaHusmodern 1962-48 Farah Diba Och Shahen..Baron Owe RamelFirst Flight New York - Los Angeles 1930 USA kuvert den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Astronaut märken Rysska
Knut Ståhlberg - De Gaulle

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStora målarskolan - Francisco Asensio Cerver och Ilse Diehl anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Nilfisk Siena