Majas Cottage Dear Self lykta


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BEC-spänningsregulator Master BEC BOY Duo 7.4 - 21 V 8 A

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gyro Multiplex Wingstabi Easy Control 7-Channel 7 kanaler
Axelledning (xL) 3.2 mmx250 mm M4 Graupner

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGraupner Alpha 110 - FPV Quadrocopter ARF Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reservdel Reely 10652+10653+10654+10655... Störtbågsset
Spinner Pichler C5907 Aluminium

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Högeffektiv växelmotor 6 V Modelcraft RB350018-SY2425 18:1

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Immersion RC FPV-sändare TX_5G8_25

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Reservdel Reely 312018C Axeltappsfäste, fram/bakStabiliserande landningsben DJI Mavic 2 Provhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Spektrum DX6e Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare
ALEXIS ljusstake, Lila

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HEDDA duk, Burgundyröd

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bordslampa grå LIMA
Multiplex FunGlider RC Segelflygplan ARF 1300 mm
Bitshylsor. 8 storlekar.

På tisdagen godkände ministerrådetBordslampa betong SELLANEVADA bordslampaTaklampa vit SEGRE maxi den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
COLIN TAKLAMPA 2X40W E27 NATUR
Taklampa grå/guld ALENTO

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTaklampa grå JURUENA anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

5-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex Wheel PRO 3 2,4 GHz